Miks mees lükkab üritab rääkida naist
Sageli põhjus vaikus noormees seotud väsimus või vaeva tööl. Kuna suur koostise erinevust hormoonide, samuti mõned muud põhjused, käitumist sugude on oluliselt erinev. Näiteks naine, kes on paha tuju, sest väsimus, vaeva tööl, koju, peaaegu kindlasti tahan rääkida, kurta, visata pingeid. Tema jaoks on selline käitumine on loomulik. Ja enamik mehi - no. Lõppude lõpuks on mehed vähem emotsionaalne ja pealegi, poiste lapsepõlvest on õpetatud, et on vaja ennast kontrollida, olla kannatlik, ei lähe oma emotsioone. Seetõttu väsinud ja perenervnichal abikaasa koju tuli, siis on üsna tõenäoline, istub vaikselt teleka ees, arvuti või võtta raamat lõõgastuda ja rahuneda. Sellistel aegadel ta ei taha rääkida kellegagi, isegi oma armastatud naise.
Kui naine pingutab, et kaasata partnerina vestlus, võib see kiiresti reageerida, isegi ebaviisakas. Selle tulemusena ei pahameelt, tüli. Naised ei tohi solvuma tema "Silent". Selline käitumine ei tähenda, et ta selle vastu huvi kaotanud või avaldanud huvi teise võlur!
Sa pead lihtsalt ootama natuke pärast õhtusööki ja puhata oma meeleolu muutub kindlasti.
Mees vaikib. Kas ta on süüdi?
Mees võib olla vaikne, sest asjaolu, et rahul käitumist partner, ta on solvunud või vihane naine pärast, mida ta ütles sõnad. Põhjused väga erinevad, alates banaalne ebakõla harjumusi, maitseb, lõpetades lugupidamatu (tema) hoiak teda. Vahel inimene ei taha suhelda partner kadeduse tõttu. Selline käitumine on eriti iseloomulik rahulik, flegmaatiline inimest võõras Tormine emotsioone. Kui vaikus kestab pikka aega meeste (kuni nädal või isegi rohkem), siis tähendab see, et suhe murda.
Kui naine tahab hoida oma liidu, on hädasti vaja astuda samme leppimise nimel.
See on kõige parem pöörduda talle need sõnad: "Mu kallis, ma olin väga mures oma vaikuses. Ma armastan sind ja hellitada meie suhe! "Rahulikult ja viisakalt paluda tal selgitada, mida ta oli õnnetu, ning proovi siis sama rahulik ja põhjendatud vastust. Kui tunned, et ta väidab midagi on õiglane, aus tunnistada oma süüd ja luban, et teha vajalikud järeldused.