Kui olete suutnud õppida veidi rahulikult küsida vastane rääkida ilma karjumine. Brew tassi teed või kohvi, ja siis rohkem lõdvestunud keskkond jätkata vestlust.
Selleks, et ohutult väljuda argument on vaja meeles pidada kuldne reegel - ei liigu line. Iga inimene on oma, kuid seal on kindlasti. Kui see reegel on täidetud, leppimine on parim tasu stressirohke kogemus.
Inimesed, kellel on iseloomu othodchivy vaikida umbes kümme minutit ja siis täiesti unustada, miks algas tegelikult skandaal. Aga kui üks osalejatest on argument, mida kasutatakse pikka aega peatuda kuritegu, on vaja individuaalset lähenemist.
Kuid mitte kõik nii raske, korralikult välja töötatud teguviis kiiresti saada sellest olukorrast välja. Mine esimese isiku (esimene). Isegi kui algataja skandaal oli ta, ja sa ennast süüdi tunda seda rohkem kui sina. Võite öelda, muretu väljend nagu "Ma näen, et sa mõistad (aru), mis oli vale (paremal). Ma annan sulle andeks. " Tavaliselt see taktika töötab.
Kui see tüli sa eksisid, siis tõusevad ja vabandama, mitte süvendada konflikte. Risk ja oodata, et keegi, kes ei peremolchit ohtlik ja kasutu. Saak on see, et naine (tavaliselt rohkem emotsionaalset laadi) ei jäänud, ja esimene leiab lepituse aga hakkavad väljendama nõue: "Miks ma peaksin olema esimene minna leppimise? »
Üldiselt enne tüli, arvan. Lõppude lõpuks, sa ei lahenda kõiki rohkem lõdvestunud, ei tõstetud häält ja ära solvu üksteise, väljendades kõik see ei ole piisav, ning otsida kompromissi.